joi, 28 ianuarie 2010

Povestire erotica - " Visez sub asternut "

Domnul D. i- a pasit pragul tinerei domnite mai spre dupamiaza asa. Nu l- a pus la masa, a preferat sa- i analizeze pleoapele si zambetul, a preferat sa se hraneasca ea. S- au ascuns sub o patura cu iz de ieftineala dar cu o importanta valoare sentimentala. Era prea multa lumina dar era atat de bine. Erau prea multe accesorii dar se simteau goi deja. Amandoi erau "de actiune", amandoi cautau ceva, amandoi stiau ca isi pot umple golurile... doi profitori moderni care foloseau expresii cizelate.
- " Imi place sa ma joc cu sanii tai, sa- i sarut. Iti transmit ceva? "
- " Domnule D. ati simtit vreodata fluturasi in stomac, sau furnicaturi pe buricele degetelor? Acolo sus e cam la fel, doar ca ma provoaca sa traiesc totul mult mai profund. "

Nu stiu cat de atenti erau la cuvinte, nu stiu cata importanta dadeau exteriorului. Erau ingramaditi intr- un univers de unica folosinta, nu- si cautau sentimentele, doar ofereau si cereau implicare si inradacinare in acel prezent mult prea trecut acum.
Incepuse sa- i sopteasca dupa ureche, sa- l sarute fugitiv, scoase usor varful limbii doar cat sa- l ademeneasca si sa- i intareasca simturile. Se juca cu chipul lui, abuza de sanii ei sa- l atate, recurgea la miscari lascive de du- te vino ca sa- l pofteasca inauntru. Nu se grabeau, se jucau, inghiteau in sec, se tachinau. Ii transpira fruntea, si o picura fara vrere pe pometi, pe piept, pe gat... ce frenetic amor!
- " Ce zburdalnicie! "
- " Mmmm..."
- " Este un cuvant pe care m- am gandit sa- l folosesc mai des. "
- " Il pot folosi la Scrabble? Nu, nu, e prea lung. "
- " Doamnelor si domnilor avem printre noi si un pasionat de Sc........."
Se facu brusc liniste. Se distingeau doar rasuflarea ei si un " fuck " atat de obsesiv repetat, atat de sexi, furat de pe buzele lui.
Telefoanele incepusera sa sune, picioarele se incolaceau, ea fremata, el o fixa cu privirea ... Ea nu se mai simtea complexata, el isi ambala emotiile si patrundea in fanteziile ei .
Absenta perdelei nu mai era o certitudine ingrijoratoare, oricum geamurile transpirau impreuna cu ei . O betie cu aer care parca nicicand nu a avut loc .
Amor tipic romanesc pe fundal de " La vita e bella " . Nu pareau sa- si doreasca sa se mai sature sau sa- si mai sature trupurile si mintea.
- " M- au urmarit ceva ochii astia ! "
- " Ei ... "
Rosise de parca ar fi crezut cu adevarat politeturile ce ii erau spuse . Nu conta cat era sau nu adevarat, important era faptul ca stia ca inca se poate intoarce cu spatele pentru a - i simti spasmele orgasmice, important era faptul ca stia ca si el vrea ce vrea si ea : un pranz tarziu cu adevarat copios in regim hotelier, pentru care au asudat frunti, la propriu.
Cat de incitanta poate fi intimitatea a doi straini ? Cat de excitanta poate fi ritmicitatea sexului ?
- " Ce zburdalnic sunteti domnule D. ! "

4 comentarii:

 1. Draga tatei acadea,
  Afla despre mine ca sunt bine sanatos, ceea ce zburdalnicie ti-o doresc si tie.

  PS: Incitante sunt musuroaiele de furnici, de care ne impiedicam, involuntar au ba, ca sa cadem in ispita.
  Excitanta este gloria unui pahar de apa, dupa ce l-ai sorbit dintr-o suflare.
  Acum alege: ori te-mpiedici, ori ti-e sete!

  Semnat: Tata

  RăspundețiȘtergere
 2. Acadeaua catre Tatal Motan,
  sunt o vesnic insetata si pofticioasa de incitant... da, luuuuuuuuung vis am!

  Capetala provoaca somnolenta, agitatia intretine somnolenta, ispitele te induc in visare.

  RăspundețiȘtergere

Etichete