duminică, 14 februarie 2010

A lady never tells - Visez sub asternut

Era deja noapte si era singura . Ii crescusera unghiile, i se ascutise privirea, i se intunecasera simturile . Avea nevoie de o tigara si nici una din fantome nu- i imprumuta . Incepea sa transpire si demonii se eliberau prin porii ei . Si- ar lasa parfumul sa salasluiasca pe strazi . In aceasta seara este vorba doar despre ea. Nu se poate lasa intimidata de vesnicia cladirilor imaginare, de maretia limbilor de foc de deasupra orasului .
- Te- as lasa sa- mi ineci trupul in spuma de sampanie, te- as lasa sa explorezi potecile virgine ale buzelor mele, te- as lasa sa- ti ratacesti privirea in decolteul meu. Iti permit sa- mi faci orice, dar tu, tu iti permiti acest lucru ? Iti permiti sa uiti de reguli, principii, iti permiti sa fii animal? Iti permiti sa dai frau liber instinctelor primare ? Hahahahaha ! Nu iti permiti domle ! Esti un cacanar monden mult prea ancorat in realitate, un caine superficial, un papagal de "capetala" deloc exotic . Cum sa cunosti tu pasiunea ? Cum sa te lupti tocmai tu cu demonii mei, cu desfranarea ? Nu te poti uita in oglinda daca in dreapta ta nu ai un sirag de perle atarnat nu la gatul unei FEMEI, ci la gatul unui manechin . Ha ! Ma intorc in jungla, inlatur patura si te provoc sa visezi ! Crezi ca esti in stare, omule ? Ma imbrac si ma servesc cu inutilitatea ta, ma acopar cu ramasitele barbatiei tale . Mai tarziu voi merge sa alerg pe strazile inguste ale mintii tale . Voi incerca sa te regasesc . Voi vrea sa te inghesui intr- un coltisor ascuns al imaginatiei tale si sa profit de tine . Apoi te voi lasa sa te imbraci rapid pentru a te alerga iar si iar . Crezi ca ai o conditie fizica buna ? Crezi ca uitarea te face mai puternic ? Crezi ca esti un fel de Hulk cu putin mov in coltul gurii ? Sterge- ti nepasarea de pe pleoape si arunca ceva pe tine . Nu are niciun farmec daca imi arati ca vrei .
Obosesc doar privindu- te . Ascunde- te te rog . Si alege tu cand e startul nostru . Nu- ti fa griji, a lady never tells !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Etichete