luni, 4 aprilie 2011

69!

Cu ceva timp in urma am primit o noua tema pe baza careia sa scriu. Intr-adevar o idee foarte buna, dar o tema destul de grea.
Asa ca am asteptat ceva timp, am analizat problema si am incercat sa incropesc ceva. Lectura placuta!

Motorasul care pune intreg Universul in miscare este DORINTA. La baza oricaror actiuni (neinsemnate sau majore) sta acest impuls.
Femeia a fost prima fiinta careia i-a fost dat sa incerce si sa traiasca cu adevarat aceasta senzatie.
Ea si-a Dorit marul, l-a luat, a muscat din el si restul e istorie...


In raportul Femeie-Barbat, intotdeauna unul din cei doi va iubi mai mult deci va avea si asteptari mai mari.
Despre asta vom discuta si in acest post.

Care sunt cele 69 de lucruri pe care o femeie si le doreste de la un barbat

Am crezut ca va fi relativ usor dar m-am inselat. Am scris pana intr-un punct apoi m-am blocat pentru ca mi-am dat seama ca este greu sa ai atatea asteptari de la cineva. Prin urmare am apelat si la alte femei si am intregit lista.

Ca sa fie mai simplu voi puncta fiecare idee.

(Acest post reprezinta o generalizare, femeile care nu se regasesc aici fiind adevarate exceptii)1. ATENTIE - este unul din lucrurile dupa care femeia tanjeste cel mai mult. Si ca sa vedeti ca EA este un paradox: cu cat are parte de ea cu atat se plictiseste mai repede.

2. COMUNICARE - indiferent de zodie, intr-o relatie femeia este cea care pune problema, o dezbate si eventual o si rezolva (evident dupa alte si alte discutii). Aportul barbatului la rezolvare nu este reprezentat decat de aprobari tacite in speranta ca totul are un sfarsit.

3. PUTERE - nu negam ca barbatul este sexul puternic si tare dar, citind cu atetie punctul 2, ajungem la concluzia ca Femeia isi va dori intotdeauna sa detina controlul.

4. SEX DE CALITATE - chiar daca nu vorbesc despre asta, avem certitudinea ca femeile se gandesc la sex la fel de des ca si barbatii si pe baza acestui criteriu isi aleg si partenerii. O femeie se va intreba intotdeauna "Dragule stiu ca de facut faci sex, dar faci bine?"

5. TIMP - am ajuns sa cred ca timpul este cel mai pretios lucru al barbatului iar femeia isi va dori intotdeauna ceea ce barbatul are mai de pret. Daca barbatul isi iubeste banii, atunci femeia ii vrea, daca barbatul isi iubeste catelul atunci femeia il vrea, daca barbatul isi iubeste timpul liber atunci femeia il vrea si pe acela, i-l cere si apoi si-l insuseste.

Acestea sunt, in opinia mea, cele mai importante 5 lucruri pe care o femeie le asteapta de la un barbat. Restul de 64 urmeaza imediat pe scurt.

6. tandrete

7. sensibilitate

8. libertate

9. bani

10. cadouri

11. complimente

12.obedienta

13. aprobare

14. aparitie publica

15. surprize

16. orgasm multiplu

17. pat comun

18. tact

19. mariaj

20. adaptabilitate

21. copii

22. imaginatie

23. rabdare

24. pasiune

25. dragoste

26. dependenta

27. spatiu

28. compasiune

29. reciprocitate

30. educatie

31. masculinitate

32. lux

33. potenta

34. incredere

35. fidelitate

36. respect

37. statut

38. liniste

39. armonie

40. intelegere

41. apreciere

42. devotament

43. divertisment

44. diversitate

45. maturitate

46. dezinvoltura

47. deschidere

48. daruire

49. diplomatie

50. tenacitate

51. curaj

52. noutate

53. calitate

54. complicitate

55. compatibilitate

56. sustinere

57. siguranta

58. naturalete

59. spontaneitate

60. simtul umorului

61. seriozitate

62. luciditate

63. romantism

64. duritate

65. intelectualitate

66. stabilitate

67. protectie

68. complexitate

69. egalitate

Nu cred ca o femeie si-ar dori sa gaseasca atat de multe lucruri intr-un barbat pentru ca nu vad unde ar mai fi provocarea . Exista de asemenea posibilitatea ca asteptarile sa fie mai multe si femeile sa aiba pretentii din ce in ce mai mari, dar tot consider ca atata perfectiune ar fi plictisitoare.
Suntem simpli la origini, dar vom avea mereu tendinta sa ne complicam existenta itr-un fel sau altul.

Omul prost este intr-adevar mai fericit, femeia cu prea multe asteptari este deseori singura iar barbatul cu prea multe calitati este, in cele mai multe cazuri, doar „cel mai bun prieten” .

Concluzia mea personala este urmatoarea: acceptati-i asa cum sunt, iubiti-i pentru ce sunt si nu uitati ca daca cereti de la cineva, trebuie sa si ofereti in aceeasi masura!

Asa ca, dragele mele, le vreti pe toate 69, sau preferati sa lasati numarul asta sa fie ceea ce este, un numar de divertisment?

3 comentarii:

 1. Interesanta abordare... Dar, cum bine ai spus si e valabil pentru orice femeie, cu cat ceri mai mult, cu atat mai mult va trebui sa oferi. Ca daca vei cere fara sa dai nimic in schimb, s-ar putea sa ramai cu mana intinsa... :)Cel mai frumos lucru este sa primesti cand te astepti mai putin si fara sa fi cerut...

  RăspundețiȘtergere
 2. Da... exact! Cel mai frumos este sa fii luat prin surprindere fara sar trebuiasca sa ai pretentii in forma incipienta din partea cuiva. Din ce in ce mai multe femei au tendinta de a cere prea multe si a nu oferi mai nimic concret in schimb, din pacate! Si e ca la bursa... Scade si valoarea :(

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu am trecut de mult timp pe la tine...
  Intr-adevar , cam greu sa le obtii pe toate

  RăspundețiȘtergere

Etichete